Dadu 1           Dadu 2

Alhamdulillah….setelah bertungkus lumus selama 2 jam lebih, akhirnya dadu pembelajaran yang dibuat olehku air tanganku telah siap….hihi…… apa tujuan aq buat dadu ini? Sebenarnya pensyarahku, En.Zol akan datang observe aq padahari rabu ini…. Jadi, aq nak tunjukkan yang aq adalah guru yang adil dan saksama…..hahahahaha….. mcm mana nk tunjukkan sikap adil tu?? mcm ni caranya….mula2 aq lebelkan setiap kumpulan dengan no. 1 – no.6..mmg cukup la dgn no. dadu tu….then, aq buat buat 2 cara, 1 cabutan untuk nombor soalan n 1 lagi cabutan untuk nombor kumpulan untuk tulis jawapan mereka di papan putih….adil x? Ermmm, klu nk harapkan diaorang ‘volunteer‘, sah2 la diaorang tak datang depan kelas…..semuanya tunduk spya cikgu tak panggil diaorg ke depan..lebih kurang mcm aq dulu2 la…hee… Cukup la sampai di sini shaja….sajer je mencoret untuk menghilangkan rasa bosan terperap di bilik seharian…make sure, esk aq mesti keluar dari kepompong…toing…toing.. Hopefully, everything will goes smoothly for that day🙂

:::Gud Nite:::

::::Coretan Cikgu Ayu::::

4 responses »

  1. syazwan wan 4c says:

    syazwan akan kedepan hahahaha xde2 memain je ;p

  2. wan sara says:

    Good luckk cikguu!

  3. Cikgu Ayu says:

    Tq yunk…..ckgu dh habis diobserve pun…minggu depan pulak….doakanlah utk cikgu selalu🙂 mcm mana awk tau wordpress ckgu?

  4. Cikgu Ayu says:

    Ok syazwan…..cikgu baru jer baca komen awk….minggu depan mse lctrer cikgu dtg, cikgu panggil awk ke dpan yer…trima kasih krn sudi tawarkn diri🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s